Kerstkransen maken

🎄Kerstkransen maken in Lage Vuursche! 🎄

Op vrijdag 15 december nodigen we jullie van harte uit voor een mooie middag vol creativiteit en gezelligheid bij Restaurant Het Vuursche Bos in ons prachtig dorp. De kerstbomen zullen dan inmiddels staan in de Dorpsstraat!

🕑 Wanneer: vrijdag 15 december, 14:00 uur
📍 Waar: Restaurant Het Vuursche Bos
We beginnen om 14:00 uur met een warm welkom en een gezamenlijke start. Van daaruit trekken we gezamenlijk het bos in om natuurlijke schatten te verzamelen voor één van de meest geliefde kersttradities: de kerstkrans!

🌿 Wat staat ons te wachten?
• Creatief Avontuur: We gaan op ontdekkingstocht in de natuur, gewapend met knipscharen om de mooiste elementen te verzamelen voor onze kerstkransen.
• Dubbel Plezier: Iedereen zal niet één, maar twee prachtige kransen maken – één om je eigen huis te betoveren en de andere kan je weg geven aan iemand.
🌺 Wat moet je zelf mee brengen? We zorgen voor de kerstkransen, ijzerdraad en knipscharen. Maar hier komt het leuke gedeelte! Breng alsjeblieft je eigen persoonlijke touch mee door spulletjes uit je eigen tuin of omgeving mee te nemen om je krans te versieren. Laat je creativiteit de vrije loop!

💵 Kosten: Deelname kost slechts € 10,- per persoon. Dit bedrag omvat niet alleen de materialen zoals hierboven beschreven, maar ook een verfrissend drankje om de creatieve sappen te laten stromen!

🕔 Hoe lang duurt het? Het zal tot ongeveer half vijf duren, met genoeg tijd om te genieten van elkaars gezelschap, de prachtige natuur, en natuurlijk onze schitterende creaties.

Vergeet niet om je aan te melden via onderstaand formulier, zodat we genoeg kerstkransen voor iedereen kunnen voorbereiden.

  Neem je nog iemand anders mee? Die kan je meteen hieronder aanmelden!

  Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de kopje.

  • 00

   dagen

  • 00

   uren

  • 00

   minuten

  • 00

   secondes

  Datum

  vr 15 dec 2023

  Tijd

  14:00 - 16:30

  Kosten

  €10.00

  Locatie

  Restaurant Het Vuursche Bos
  Dorpsstraat 25, Lage Vuursche
  Stichting Welzijn Bewoners Lage Vuursche

  Organisator

  Stichting Welzijn Bewoners Lage Vuursche
  Website
  https://www.welzijnbewonerslagevuursche.nl

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Show Buttons
  Hide Buttons