Koningsdag!

Koningsdag!

Na 2 jaar van niet door kunnen gaan, is het dit jaar gelukkig weer mogelijk om Koningsdag te vieren! Het programma voor Koningsdag is:

10.00 uur – Start van de Oranjemarkt in de Dorpsstraat en Slotlaan (er zijn nog maar een paar kramen te huur). De Oranjemarkt duurt tot 17:00 uur.

11.15 uur – Vlag hijsen op het plein hoek Dorpsstraat/ Slotlaan door oa. de burgemeester. Aansluitend wordt het Wilhelmus gespeeld/gezongen en nuttigen wij een Oranjebitter. Uiteraard zijn alle bewoners van harte uitgenodigd om te komen. 

12.30 uur – Start kinderspelen met o.a. hindernisbaan, springkussen, draaimolen en diverse Oudhollandse spelen. Ook het traditionele horeca-circuit wordt weer georganiseerd. Kinderen tot 16 jaar kunnen meedoen aan een (puzzel)tocht langs de diverse restaurants en andere gelegenheden. Om 17.00 uur vindt er een prijsuitreiking plaats met mooie prijzen.
Gedurende de hele middag zullen afwisselend optredens verzorgd worden door de “Blackhorse Linedancers” uit Hilversum, optreden is in de Dorpsstraat in de buurt van restaurant “Het Vuursche Bos”. In de Slotlaan zullen optredens verzorgd worden door het welbekende Shanty koor “De Eemzangers” uit Baarn.

16.00 uur – In de Stulpkerk start het jaarlijkse Koningsdag concert. Dit concert is met medewerking van Ton van der Horst, organist uit Hilversum. Het thema dit jaar: Zingen met Koningin Emma. De toegang is gratis.

17.00 uur  – Einde van alle activiteiten met de uitslag en prijsuitreiking van het horeca-circuit op de hoek van de Dorpsstraat en de Slotlaan.

Wij hopen op een mooie, zonnige Koningsdag!!

Wellicht zijn er mensen die graag weer een plekje op deze markt willen hebben. De kosten voor een marktkraam bedragen € 38,00. Graag opgeven bij Irene de Boer, Pijnenburg 7 , 3744 BW Baarn. (tel. 035-6668261).

Wij zoeken nog vrijwilligers voor Koningsdag (je bent niet de hele dag bezig). Opgeven kan via onderstaand formulier:

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Show Buttons
    Hide Buttons