Sinterklaas 2021

Sinterklaas 2021

Zaterdag 27 november gaan wij met z’n allen Sinterklaas en zijn Pieten weer inhalen! Het feest begint om 14:30 uur in het dorpshuis met veel muziek, cadeaus, pieten en natuurlijk Sinterklaas!  Het uitpakken van de cadeaus wordt weer één groot spektakel want dat doen de kinderen allemaal tegelijk! Je kunt je eigen kind(eren) aanmelden, maar neefjes, nichtjes en/of kleinkinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom!!

In verband met de (huidige) corona maatregelen, moeten wij het feest dit jaar anders dan normaal organiseren: wij zijn gelimiteerd aan een aantal personen (120 in totaal), aanmelden gaat uitsluitend via de website en iedere volwassene zal via de coronacheck app gecontroleerd worden bij binnenkomst.

De kosten zijn (zoals altijd) € 7,50 per kind/neef/nicht/kleinkind. Aan het eind van de middag zorgen wij ook dat ieder kind wat lekkers te eten krijgt!  Kinderen kunt u uitsluitend via onderstaand formulier aanmelden.

DE INSCHRIJVING IS INMIDDELS GESLOTEN!!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show Buttons
Hide Buttons