Zonnevelden en windmolens

Zonnevelden en windmolens

Vanaf vandaag t/m 25 februari 2021 kan een reactie gegeven worden op de Kansenkaart zonnevelden en windmolens. Hierop kan je aangeven of je een voorkeur voor zonne-energie of windturbines hebt en welke plekken je wel/ niet geschikt vindt.

Voor bewoners van Lage Vuursche:
Bij de eerste vraag moet je “inwoner” kiezen en vervolgens Lage Vuursche, ook als je in het Baarnse deel van LV woont.
De locaties hebben in de vragenlijst iets andere namen. De locaties bij Lage Vuursche zijn Maartensdijkse Bosch (dit is het Boetzelaerveld ten westen van LV) en “tussen Bilthoven en Lage Vuursche” (dit is de locatie bij Renova)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show Buttons
Hide Buttons