Sint Maarten Lage Vuursche 2019

Sint Maarten Lage Vuursche 2019

Maandag 11 november vieren wij weer het Sint-Maarten feest, de avond waarop kinderen langs de deuren mogen gaan met hun lampion. Bij ieder huis waar een kaars brandt, mogen zij aanbellen en een Sint-Maarten liedje ten gehore brengen wat beloond wordt met snoep of fruit.

Helpt u mee om er voor de kleintjes een leuke avond van te maken?
Plaats dan een kaars voor uw raam of bij de deur of doe de buitenverlichting aan om duidelijk te maken dat de kinderen bij u aan de deur welkom zijn. Wij zullen de volgende route gaan lopen: Slotlaan, Kloosterlaan, Eikenlaan, stuk Koudelaan, Beukenhof en door de Dorpsstraat terug naar het dorpshuis.
De kinderen verzamelen om 17:00 bij het dorpshuis (ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom!).  Wij zorgen voor lampionnen, maar natuurlijk mag je ook een eigen lampion meenemen. Deze activiteit is gratis, maar wel vragen wij om de kinderen op te geven voor deze avond. Dit kan via onderstaand formulier

Graag opgeven voor zaterdag 9 november!!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Graag hieronder naam en leeftijd van uw kind(eren) opgeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show Buttons
Hide Buttons