Koningsdag 2019 Lage Vuursche

Koningsdag 2019 Lage Vuursche

10.00 uur  Start van de Oranjemarkt in de Dorpsstraat en Slotlaan. Voor de kinderen is er een speciale plek gereserveerd voor de smederij.

vanaf 11.00 uur 

Vlag hijsen op het plein hoek Dorpsstraat/ Slotlaan. Aansluitend het Wilhelmus en het nuttigen van een Oranje bitter.

Op een groot scherm, opgesteld bij De Kastanjehof, wordt vanaf dit tijdstip een rechtstreekse uitzending verzorgd van de festiviteiten van het Koninklijk bezoek aan Amersfoort. Aan deze festiviteit doet ook onze gemeente mee en ook Lage Vuursche zal hierbij vertegenwoordigd zijn.

vanaf 12.30 uur 

Start kinderspelen met o.a. hindernisbaan, springkussen, draaimolen en diverse Oud-Hollandse spelen. Tevens kan weer een ritje gemaakt worden met de huifkar.

Ook het traditionele horeca-circuit wordt weer georganiseerd. Kinderen tot 16 jaar kunnen meedoen aan een (puzzel)tocht langs de diverse restaurants en andere gelegenheden. Om 17.00 uur vindt er een prijsuitreiking plaats met mooie prijzen.

Deelname aan kinderspelen en horeca-circuit kost € 2,50.

Gedurende de hele middag zullen afwisselend optredens verzorgd worden door de “Blackhorse Linedancers” uit Hilversum, optreden is in de Dorpsstraat bij restaurant “De Vuursche Boer”. In de Slotlaan zullen optredens verzorgd worden door het welbekende Shanty koor “De Eemzangers” uit Baarn.

16.00 uur  In de Stulpkerk start om 16.00 uur het jaarlijkse Koningsdag concert. Dit concert is met medewerking van de heer Ton van der Horst, organist uit Hilversum. Het thema dit jaar: Zingen met Wilhelmina. De toegang is zoals gebruikelijk voor dit concert gratis, wel zal er een collecte gehouden worden.

17.00 uur  Einde van alle activiteiten met de uitslag en prijsuitreiking van het Horeca circuit op de hoek van de Dorpsstraat en de Slotlaan.

Voor de Oranjemarkt zijn nog kramen beschikbaar (kosten per kraam € 32,50). Opgeven bij Irene de Boer (035-6668261)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show Buttons
Hide Buttons