Verslag Koningsdag 2018 Lage Vuursche

Verslag Koningsdag 2018 Lage Vuursche

Op Koningsdag organiseerde de Stichting Welzijn Bewoners Lage Vuursche ook dit keer weer een feest voor elk wat wils. Om 10.00 uur werd de Oranjemarkt geopend. In de Dorpsstraat en Slotlaan stonden vele kramen met allerlei artikelen. Dit jaar waren er heel veel mooie kramen te zien met veel zelf gemaakte artikelen. Tevens was een klein deel van de markt ingericht als kleedjesmakt voor de kinderen.

Om 11.30 werden de vlaggen gehesen op hoek van de Dorpsstraat en Slotlaan. Onze nationale drie kleur door de burgemeester, de Baarnse en Lage Vuursche vlag door leden van de contactcommissie en de stichting. Het Wilhelmus werd weer gespeeld door een aantal mensen van Crescendo uit Baarn. Hierna naar het dorpshuis “De Furs”voor de gebruikelijke Oranjebitter en broodje kroket.

Om 12.30 uur gingen de kinderspelen van start. Men kon kaarten kopen voor een circuit bestaande uit: Oud Hollandse spelen, draaimolen, springkussen, ballenbak, stormbaan, rit met huifkar van stalhouderij Schaft uit Tienhoven. Daarnaast konden de kinderen een tocht maken langs de restaurants van Lage Vuursche, de boswinkel en midgetgolf waar ze diverse opdrachten moeten doen. Dankzij de ondernemers kon er aan het einde van de dag mooie prijzen worden weggegeven.

Optredens waren er door the Blackhorse linedancers uit Hilversum en het dweilorkest van Crescendo uit Baarn. Leden van de Montfoortse Oldtimer Klub kwamen prachtige oldtimers showen.

Om plm. 17.00 uur kwam er een einde aan een mooie dag!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show Buttons
Hide Buttons