Koningsdag 2018

Koningsdag 2018

Ook dit jaar zal Koningsdag in Lage Vuursche gevierd worden. De dag begint om 10.00 uur met de opening van de markt (er zullen weer vele verschillende soorten kramen zijn). Om 11.30 uur worden de Nederlandse, Baarnse en Lage Vuursche vlag gehesen op de hoek van de Dorpsstraat en Slotlaan. Volgens oude traditie zal de Nederlandse vlag door de burgemeester van Baarn worden gehesen. Na het Wilhelmus (deze zal worden begeleid door Crescendo uit Baarn) zal een oranjebitter worden genuttigd.

De kinderspelen zullen rond de Slotlaan opgesteld worden: een grote hindernisbaan, een draaimolen, een springkussen en diverse Oudhollandse spelen. Daarnaast kunnen de kinderen met de huifkar mee en kunnen zij meedoen aan een horecacircuit waarbij bij de diverse restaurants spelletjes en opdrachten gedaan kunnen worden. Kaarten voor deelname aan de kinderspelen / huifkar / horeca-circuit kosten € 2,50 per kaart.

Uiteraard zal er de hele dag weer muziek zijn. Dit jaar zullen de Blackhorse Linedancers uit Hilversum optreden en zal de dweilband van Crescendo uit Baarn weer voor een spetterend muzikaal optreden zorgen.

Aan het begin van de middag zal de Montfoortse Oldtimer Klub Lage Vuursche aandoen voor een lange pauze. De oldtimers zullen dan in de Dorpsstraat geparkeerd worden zodat iedereen van deze mooie oldtimers kan genieten.

Om 17:00 uur sluit de markt en vindt er de horeca-circuit prijsuitreiking plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show Buttons
Hide Buttons