Verslag inloopmiddag 25 januari (troubadour)

Verslag inloopmiddag 25 januari (troubadour)

DONDERDAGMIDDAG 25 januari jl. werd door de Stichting Welzijn Bewoners Lage Vuursche weer een inloopmiddag voor ouderen georganiseerd in het dorpshuis “De Furs” te Lage Vuursche.

Deze middag was er een optreden van één van de beste troubadours van Nederland en wel de heer Leon Lutterman uit Eemnes. De heer Lutterman is een veelzijdig persoon en is o.a. voorzitter van het gilde van troubadours. Bovendien is hij ook bekend als dirigent van een aantal koren.

Donderdagmiddag jl. nam hij de ruim 35 aanwezigen met zijn zang mee door het hele land vanuit Utrecht naar het Noorden van ons land langs vele plaatsen en vanuit het Noorden naar het Zuiden.

De veelal zeer bekende Nederlandse liedjes werden duidelijk meegezongen door de aanwezigen. De aanwezigen werden bovendien getrakteerd op een kop koffie of thee met wat lekkers erbij en aan het eind van het optreden van de troubadours ging men tevreden terug naar de eigen plek.

Voor de Stichting Welzijn Bewoners Lage Vuursche betekende dit de eerste zeer geslaagde inloopmiddag van 2018 en de komende maanden zullen er meerdere gaan volgen. Hopelijk  zullen alle te organiseren activiteiten net zo succesvol zijn. O.a. de komende tijd zullen dat zijn: een workshop schilderen door mevrouw van Wessel uit Baarn, de actie NL Doet op zaterdag 10 maart en natuurlijk het Oranjefeest op Koningsdag vrijdag 27 april a.s.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show Buttons
Hide Buttons