Verslag Sinterklaas 2017

Verslag Sinterklaas 2017

Verslag Sinterklaasfeest 2017.

We hebben in Lage Vuursche Sinterklaas ingehaald op 18 november jl. even na de landelijke intocht van de Goedheiligman in Nederland. Om 14.30  uur kwam iedereen binnen, Jack Visser liet zijn gezellige muziek klinken in het dorpshuis. De aanwezige Zwarte Pieten vermaakten daarna de kinderen. Om 15.00 uur werden de jassen weer aangetrokken en ging het gehele gezelschap naar buiten deels met huifkar en deels lopend met muziek van een band van Crescendo. Ondanks de regen was het een zeer gezellige sfeer. Sinterklaas en Hoofd Piet werden gevonden in Elisabeth Park aan de Kloosterlaan. Daar waren ze bezig met een bezoekje bij de bewoners van het Verpleeghuis.

Terug in het dorpshuis “De Furs” werd het een bijzonder gezellig feest met blije kinderen en mooie presentjes die Sint had meegebracht voor de kinderen. Bijzonder leuk was het dat onze burgemeester hierbij aanwezig was en meedeed aan de polonaise met de kinderen.

Om ongeveer half zes, na het nuttigen van een patatje, kwam er een einde aan deze mooie festiviteit. De kinderen kregen bij het weggaan nog een mandarijn en een zakje chocolade muntjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show Buttons
Hide Buttons