Kerst inloopmiddag 19 december

Kerst inloopmiddag 19 december

Op dinsdagmiddag 19 december 2017 is er weer een inloopmiddag voor ouderen in het dorpshuis “De Furs” te Lage Vuursche.

Een optreden van het Goois Ouderen Koor uit Hilversum staat al vele jaren garant voor een geweldige opwarmer voor de Kerstdagen.

Het repertoire is zeer divers: musical, operette, klassieke en religieuze liederen, in het Nederlands, maar ook in het Duits, Italiaans, Latijn en zelfs Russisch. Ze spreken niet al deze talen, maar zingen lukt prima. Het repertoire voor deze middag zal hoofdzakelijk bestaan uit kerstliederen in diverse talen.

Het koor is opgericht in 1984. Het motto van de toenmalige dirigent Peter de Boorder, was: “wat zeep is voor je handen, is zingen voor je ziel”. Sinds 2012 is mevrouw Alexandra d’Espinoza dirigent. Zij is afkomstig uit Argentinië en klassiek zangeres, zangpedagoge en koordirigente. Studeerde aan diverse universiteiten in Argentinië en Amerika. Ook volgde zij een studie in Den Haag aan het Koninklijk Conservatorium. Momenteel begeleidt ze drie koren en is zangdocente.

Op piano wordt het koor vaak begeleid door Riet van Leeuwen of Henk van der Hoeven.

Het dorpshuis is dinsdagmiddag 19 december a.s. vanaf 13.30 uur open en de middag begint om ongeveer 14.00 uur en eindigt om plm. 16.00 uur.

De entreekosten bedragen € 3,00 per persoon en hiervoor krijgt men een prachtige middag en tevens een kop koffie of thee met wat lekkers erbij.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show Buttons
Hide Buttons