Verslag ouderen inloopmiddag donderdag 30 juni 2016

Verslag ouderen inloopmiddag donderdag 30 juni 2016

Deze middag een optreden van het dagkoor uit Baarn. Dit koor bestaat uit vrouwen en mannen met als dirigent Astrid Bleys en pianist Mathieu Polak. Het repertoire is zeer divers: Let us Wander, Breathe soft ye winds enz. Tevens een aantal klassieke liederen zoals Alleluia, Ave verum corpus en All night,all day. Dit is slechts een greep uit het uitgebreide repertoire van dit koor. Aan het eind van het optreden werden ook nog een paar meezingers naar voren gebracht: Sneeuwklokje, Naar de Speeltuin.

Het in zeer grote getale aanwezige publiek genoot met volle teugen en bij een heleboel liederen werd volop meegezongen.

[Best_Wordpress_Gallery id=”7″ gal_title=”Verslag 30-06-2016″]

 

Deze middag was een prachtig besluit van het eerste halfjaar 2016. Voor de organisatie van deze activiteiten, de Stichting Welzijn Bewoners Lage Vuursche, een mooi halfjaar met meerdere zeer geslaagde activiteiten.

Ook voor het tweede halfjaar 2016 staan weer een aantal mooie activiteiten op het programma: Burendag op zaterdag 24 september, inloopmiddag ouderen op donderdag 29 september, Sint Maarten op vrijdagavond 11 november, intocht Sinterklaas op zaterdag 26 november en tenslotte de Kerst-inloopmiddag op donderdag 22 december.

De Stichting Welzijn Bewoners Lage Vuursche hoopt op veel belangstelling voor deze activiteiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Show Buttons
Hide Buttons